Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Φτιάξε αλυσίδα από κρικάκια


chain-loopΤελικά μπορείς να φτιάξεις κοσμήματα από άπειρα υλικά! Καμιά φορά αρκούν πολλά κρικάκια - από αυτά που χρησιμοποιούμε στα κοσμήματα ούτως ή άλλως - λίγη φαντασία και όρεξη. Δες λοιπόν πως να φτιάξεις μια πρωτότυπη αλυσίδα από κρικάκια την οποία θα μετατρέψεις σε βραχιόλι ή κολιέ.

chain-loop-1
Όπως βλέπεις και στην παραπάνω φωτογραφία θα χρειαστείς 2 είδη κρικακίων, ένα μικρό και ένα μεγάλο. Πέρνα 4 μικρά κρικάκια σε 2 μεγάλα. Μοίρασε τα μικρά κρικάκια, 2 δεξιά και 2 αριστερά και πρόσθεσε ένα τρίτο μεγάλο κρικάκι προς τα δεξιά, ανάμεσα από τα 2 μεγάλα και τα 2 μικρά, όπως φαίνεται στην φωτογραφία 3 (αυτό που δεν φαίνεται πολύ καλά είναι πως στα αριστερά έχει 2 μεγάλα κρικάκια - το από κάτω είναι λίγο κρυμμένο). Τώρα πρόσθεσε άλλο ένα μεγάλο κρικάκι προς τα αριστερά (φωτό 4).
Το επόμενο μεγάλο κρικάκι που θα προσθέσεις θα το περάσεις μέσα από τα 2 μικρά και θα προσθέσεις και 2 μικρά στα δεξιά του (φωτό 5). Πρόσθεσε ένα ακόμη μεγάλο κρικάκι από κάτω και πέρασέ το στα 2 μικρά κρικάκια δεξιά και στα 2 μικρά κρικάκια αριστερά (φωτό 6). Συνέχισε τα βήματα 5 & 6 για να μεγαλώσεις την αλυσίδα σου όσο χρειάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου